Veerkracht coaching bij stress & burn-out

Roep jouw stress een halt toe

Bepaalde gebeurtenissen in je leven kunnen jouw energiebalans uit evenwicht brengen. Dit uit zich bijvoorbeeld in slecht slapen, veel piekeren, sneller geïrriteerd raken, … Zaken die vroeger vanzelf gingen, lijken nu plots enorm veel energie te vragen.


Wat kan ik als stress & burn-out coach voor jou betekenen?

Eerst en vooral luister ik naar jouw verhaal en ga ik op zoek naar jouw energievreters. Ik zorg er vervolgens voor dat je meer grip krijgt op je stress, minder klachten ervaart en terug in balans komt.

We scherpen ook jouw veerkracht aan waardoor je beter weerbaar bent tegen stress en een burn-out kan voorkomen.


Tijdens de coaching kunnen volgende onderwerpen aan bod komen:

  • Begeleiding bij aanhoudende stress
  • Vergroten van je zelfvertrouwen en relativeringsvermogen
  • Focus op inzicht, herstel en veerkracht
  • Ontdekken van je kernwaarden en valkuilen
  • Ontwikkelen van een positieve mindset
Roep stress een halt toe – veerkracht coaching bij Forse

Samen voor meer forse

Bij Forse sta jij centraal. Iedere persoon is uniek en daarom bied ik steeds begeleiding op maat aan.

In mijn manier van werken staan empathie, veiligheid, warmte, vertrouwen en gedrevenheid steeds centraal.
Samen roepen we dan ook jouw stress een halt toe.

De rust en de warmte die Hanne uitstraalt gaven mij direct een vertrouwelijk gevoel. Haar manier om mij positief te benaderen gaf mij veel zelfvertrouwen. Er zijn veel talenten zoals Hanne ze noemt, in mij naar boven gekomen. Een coach om u tegen te zeggen, een echte aanrader.

Dankjewel Hanne!!

Natalie V