Ontdek mijn forse

Mijn naam is Hanne en ik ben oprichtster van Forse. Forse is eigenlijk een West-Vlaams woord en betekent sterk, krachtig en stevig. En dit vat precies samen waar ik naar streef.

Zorg dragen voor mensen en hen terug in hun kracht zetten is tijdens mijn hele loopbaan al de rode draad geweest. Ik was voorheen zowel actief in de zorgsector als in het onderwijs, maar voelde in 2020 dat de tijd rijp was om op eigen benen te staan.

Met Forse begeleid ik mensen op vlak van loopbaan, stressgerelateerde klachten en veerkracht. Ik doe dit zowel op individuele basis als in teamverband.

Ik ben een empathisch, warm en gedreven persoon. Een echt mensen-mens als het ware en mijn hoogsensitiviteit is hierbij mijn superpower of mijn forse.

Ik hou van kleine gelukskes omdat deze mijn veerkracht op peil houden. Ik kan bijvoorbeeld enorm genieten van de eerste lentezon, de stilte van de natuur, een wandeling met de hond, een lekker glas wijn, …

Maak kennis met Hanne Demuyzere – drijvende kracht achter Forse

Gebeten om te weten

Ik volgde al heel wat opleidingen en bijscholingen om jou nog beter te begeleiden:

  • Bachelor orthopedagogie
  • Lerarenopleiding
  • Rots en water weerbaarheidstrainer
  • Jaaropleiding rouw en trauma
  • Opleiding stress & burn-out coach
  • Opleiding loopbaanbegeleider
  • Relaxatietherapeute
  • Krachtig coachen in het onderwijs

De rust en de warmte die Hanne uitstraalt gaven mij direct een vertrouwelijk gevoel. Haar manier om mij positief te benaderen gaf mij veel zelfvertrouwen. Er zijn veel talenten zoals Hanne ze noemt, in mij naar boven gekomen. Een coach om u tegen te zeggen, een echte aanrader.

Dankjewel Hanne!